UUSIMMAT
 
 
 
     
BLUESIA CDON.COM-VERKKOKAUPASTA
 
 
Erja Lyytinen

Erja Lyytinen (s. 1976) on kuopiolaissyntyinen blueslaulaja, -kitaristi ja
-lauluntekijä. Lyytisen bändin viimeisin vakiokokoonpano on
Antti Ikola
(kosketinsoittimet),
Juha Verona (basso) ja Kai Jokiaho (rummut).

Erja Lyytisen diskografia

Stolen Hearts (2017) - Lue konserttiarvio
Live In London (2015)
The Sky Is Crying (2014) -
Lue konserttiarvio
Forbidden Fruit (2013) - Lue arvio
Songs from the Road (cd+dvd, 2012) - Lue arvio
Voracious Love (2010) - Lue arvio
Grip of the Blues (2008) - Lue arvio
Dreamland Blues (2006) - Lue arvio
It's a Blessing (w/ Davide Floreno, 2005)
Wildflower (2003)
Attention! (w/ Dave's Special, 2002)

Muita julkaisuja

Erja Lyytinen, Aynsley Lister, Ian Parker: Pilgrimage - Mississippi To Memphis
(2005)
Various Artists: Blues Guitar Women (2005)

Erja Lyytisen tuotantoa CDON.COM-verkkokaupassa

Erja Lyytisen viralliset kotisivut
.

Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit
Kuunteluhuone
 |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English
.

Ota yhteyttä: admin (a) blues-finland.com
© Blues-Finland.com 2006-2017
.
Etusivulle
Etusivu  |  Uutiset  |  Artikkelit  |  Keikkakalenteri  |  Festarikalenteri  |  Artistit  |  Kuunteluhuone  |  Finnish Blues Exchange  |  Foorumi  |  Info  |   In English