Pekko Käppi korona-ajan keikalla Kangasalla – ”Tullaan mieluusti uudelleenkin”

Huhtikuun ensimmäisenä torstaina Pekko Käppi & K:H:H:L esiintyi Kangasala-talossa, ja konsertti välitettiin yleisölle Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla.

Lähetystä seurasi suorana 1 200 katsojaa. Konsertti sai kiitosta onnistuneesta toteutuksesta ja kaikille avoimesta mahdollisuudesta nauttia kulttuurista poikkeuksellisina, koronaviruspandemian värittäminä aikoina.

Esittämällä konsertin Kangasalan kaupunki ja Kangasala-talo halusivat kokeilla uudenlaista tapaa tarjota esteetöntä ja virtuaalisesti yhteisöllistä kulttuuria.

Käppi bändeineen koki keikan erittäin onnistuneeksi. “Oli kyllä kiva soittaa tällaisessa tilanteessa, ja kyllä tällaisessa talossa kelpaakin soittaa! Näin hieno ja toimiva talo, ja näin lähellä Tamperetta. Tullaan kyllä mieluusti uudelleenkin tänne keikalle,” Käppi kommentoi keikan jälkeen.

Konsertista saatu palaute vahvisti yleisön yhteistä näkemystä siitä, että nyt jos koskaan tarvitsemme tämänkaltaista yhteen hiileen puhaltamista. Yhdessä olemme enemmän ja selviämme tämänkin vaikean ajan yli.

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon lisäksi konsertin mahdollistavat OP Kangasala, Kangasalan Sanomat ja Visit Kangasala.

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa, 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali.

Lähde: Kangasala-talon tiedote