Bluesmies Petri Matero pääsi finaaliin Diilissä

Bluesmies Petri Matero pääsi finaaliin Diilissä

Muusikko ja markkinointialan ammattilainen Petri Matero sijoittui toiseksi suositussa tv-ohjelmassa Diili.

Diilin kausi päättyi finaalilähetykseen Nelosella maanantaina. Finaalikisassa Materon vastustaja oli nuori tapahtuma-alan yrittäjä Sointu.

Kilpailussa haettiin kehitysjohtajaa Jaajo Linnonmaan yritykseen. Linnonmaa toimi kilpailijoiden ohella ohjelman keskushenkilönä.

Diilin kaudella kilpailijat suorittivat erilaisia pikaprojekteja esimerkiksi myynnin ja luovien hankkeiden parissa. Linnonmaa ”antoi potkuja” kilpailijoille, kunnes vain kaksi finalistia oli jäljellä.

Petri Matero perusti yhtyeensä Petri Matero Groupin vuonna 2015. Hänen rinnallaan ovat soittaneet basisti Johan Järf ja rumpali Sabit Nasretdin.

Ensimmäinen levy “Man of the Hour” ilmestyi vuonna 2016, ja ”Dead Weight” seurasi pari vuotta myöhemmin. Viime vuonna Matero julkaisi suomenkielisen soololevyn ”87150”.

– Groupin soittaminen on timanttista, se saatiin tietää jo ensilevyn myötä. Debyyttiä vaivasi materiaalin tasaisuus. Nyt yhtye on saanut musiikkiinsa huomattavasti enemmän tartuntapintaa, Blues-Finland.com arvioi kakkoslevyä.

Lisäksi Matero on tehnyt yhteistyötä erinomaisen laulajan Agneta Falckin kanssa. Puistobluesissa he ovat vetäneet yhteiskeikkoja pariinkin kertaan.