Jake’s Blues Bandin ja Maria Hännisen vieraina Ken Hensley ja Hannu Leiden – kuuntele

Jake’s Blues Bandin ja Maria Hännisen vieraina Ken Hensley ja Hannu Leiden – kuuntele

Jake’s Blues Bandin ja Maria Hännisen yhteissingle ”Frozen” ilmestyi tammikuussa.

Kappaleen nimi on ”Frozen”. Kokoonpano on väkevää laatua, sillä lisävahvistuksina esiintyvät laulaja Hannu Leiden ja klassikkobändi Uriah Heepistä tuttu Hammond-urkuri Ken Hensley.

Päivitys: Ken Hensley kuoli 4. marraskuuta 2020. Hän oli 75-vuotias.

Jake’s Blues Bandissa soittavat kitaristi Jake Yrölä, basisti Timo Salo ja rumpali Juha Yrölä. Yhtyeen ja Hännisen yhteisprojektista saatiin vihiä jo vuosi sitten, kun ”Hepe” Salo kertoi suunnitelmista Blues-Finland.comille.

– Marian kanssa meillä musiikkimaut ja energiat kohtaavat. Maria jatkaa myös omia kuvioitaan vanhaan malliin, onhan hän erittäin haluttu artisti moniin projekteihin. Kimpassa tehdään Marian kanssa keikkaa kysynnän mukaan, Salo sanoi.

Jake’s Blues Band on toiminut enemmän ja vähemmän aktiivisesti lähes 30 vuoden ajan. Levytyshistoriasta löytyvät läjä omakustanteita, Dave Lindholm -yhteislevy, bändin mukaan nimetty albumi vuodelta 2005 sekä studiolivet vuosilta 2011 ja 2017.