Tampereen Saariblues löysi uuden ajankohdan: elokuussa Viikinsaareen

Tampereen Saariblues löysi uuden ajankohdan: elokuussa Viikinsaareen

Tampereen Saaribluesille on järjestynyt uusi ajankohta. Juurevuutta ja loppukesän lempeyttä on tarjolla Viikinsaaressa lauantaina 29. elokuuta.

Tampereen Pyhäjärven kesäkeitaassa esiintyvät Tuomari Nurmio, Aija Puurtinen & Brooklynin satu, Dr. Helander & Third Ward, Jo’ Buddy’s Trio Riot sekä JJ Nybergh & The Blues Radiators.

Saariblues piti alun perin järjestää 13. kesäkuuta. Koronaviruskriisin takia lykätty tapahtuma tarjoaa lähes saman ohjelman kuin oli suunniteltu. Muutamia muutoksia tuli artistien aikataulujen vuoksi.

Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar peruuntui. Sen sijaan Saariblues kiinnitti Jo’ Buddy’s Trio Riot -yhtyeen, jossa ”rhythm & rollin” sisään imaisevat laulaja-kitaristi Jo’ Buddy, kontrabasisti Mitja Tuurala ja rumpali Down Home King III.

Tuomari Nurmio saapuu Saaribluesiin soolona. Aija Puurtinen & Brooklynin satu vie puolestaan festivaalivieraat suomalaisten Amerikan-siirtolaisten tarinalliseen maailmaan, jota maustetaan finglish-kielikukkasin.

Dr. Helander & Third Ward soittaa ankaraa bluesia. Laulaja-kitaristi Ilkka Helanderin seurassa stagelle nousevat basisti Esa Kuloniemi ja rumpali Leevi Leppänen. JJ Nybergh & The Blues Radiatorsin väännössä ja boogiessa hyvä fiilis on ehdottomasti sääntö.

Saariblues lauantaina 29.8.2020

Viikinsaari, Tampere

Tuomari Nurmio
Aija Puurtinen & Brooklynin satu
Dr. Helander & Third Ward
Jo’ Buddy’s Trio Riot
JJ Nybergh & The Blues Radiators

Ensimmäinen esiintyjä aloittaa kello 17.

Pääsyliput: 38,50 e (laivamatkat ja festivaali). Aiemmin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Kuljetus Laukontorin rannasta saareen alkaen kello 15