Petsalo & The Pets debytoi: vieraana Erja Lyytinen

Erja Lyytinen vierailee Petsalo & The Pets -bändin uudella kappaleella.

Biisi ”I’m Yours” ilmestyi tiistaina 9. kesäkuuta. Single on yhtyeen ensimmäinen.

Petsalo & The Petsin rungon muodostavat laulaja-lauluntekijä Markus Petsalo ja tuottaja-muusikko Olli Huttunen. Miehet tekevät yhdessä countryhenkistä musiikkia englannin kielellä ja soittavat instrumentit pääosin itse.

Vierailijat ovat toki tervetulleita: debyyttibiisillä Erja Lyytinen soittaa slide-kitaraa, vetäisee kitarasoolon ja laulaa taustoja. Mukana ovat myös Lyytisen bändistä tutut Tatu Back (basso) ja Harri Taittonen (kosketinsoittimet) sekä taustalaulaja Yrjö Matsi.

Koronaviruspandemian hiljalleen hellittäessä Lyytinen pääsee jatkamaan esiintymisiä. Hän on 25. kesäkuuta keikalla Allas Sea Poolilla Helsingin keskustassa. Kaksi päivää myöhemmin Erja esiintyy livestriiminä Kuopiosta.