Lockdown Docs – pubrockin uutuus kunnioittaa kulttibändi Doctor’s Orderia

Lockdown Docs – pubrockin uutuus kunnioittaa kulttibändi Doctor’s Orderia

Lockdown Docs -bändi astuu suomalaisen pubrockin areenalle.

Alan kotimainen ässäkokoonpano, pari vuosikymmentä toiminut Doctor’s Order pani pillit pussiin joitakin vuosia sitten. Lockdown Docs paikkaa osaltaan aukkoa, joka jäi tanakan, suoraviivaisen rockmusiikin skeneen.

Linkki Doctor’s Orderiin on suora: Lockdown Docsissa soittavat ”toisenlaisista tohtoreista” tutut Archie Hämäläinen (kitara) ja Timppa ”Madman” Väätäinen (rummut). Kaksikko on samassa bändissä ensimmäisen kerran 17 vuoteen.

Katso Lockdown Docsin video:

Lockdown Docsin basistina toimii Vellu Hyötyläinen. Vellu aloitteli uraansa Freddy Falconin (tunnetaan toki paremmin Jorma Kääriäisenä) bändissä ja kiersi Suomea esimerkiksi Teddy & The Tigersin lämppärinä. Laulusta Lockdown Docsissa vastaa Joona Nurminen.

Lokakuun 2. päivänä Lockdown Docs soittaa Järvenpäässä, Eikan Olutpubissa.