Lockdown Docs: Uusi suomalaisbändi valmistelee ensimmäistä julkaisuaan

Lockdown Docs: Uusi suomalaisbändi valmistelee ensimmäistä julkaisuaan

Tuore suomalainen bändi Lockdown Docs valmistelee ensimmäisen EP:nsä julkaisemista.

Lockdown Docs on astumassa vahvasti kotimaisen pubrockin areenalle. Neljän biisin vetoinen EP ilmestyy lähiaikoina.

Kuuntele ennakkolohkaisu ”Drives Me Wild” tästä:

Pubrockin kotimainen ässäkokoonpano, pari vuosikymmentä toiminut Doctor’s Order pani pillit pussiin joitakin vuosia sitten. Lockdown Docs paikkaa osaltaan aukkoa, joka jäi tanakan, suoraviivaisen rockmusiikin skeneen.

Linkki Doctor’s Orderiin on suora: Lockdown Docsissa soittavat ”toisenlaisista tohtoreista” tutut Archie Hämäläinen (kitara) ja Timppa ”Madman” Väätäinen (rummut). Kaksikko on samassa bändissä ensimmäisen kerran 17 vuoteen.

Lockdown Docsin basistina toimii Vellu Hyötyläinen. Vellu aloitteli uraansa Freddy Falconin (tunnetaan toki paremmin Jorma Kääriäisenä) bändissä ja kiersi Suomea esimerkiksi Teddy & The Tigersin lämppärinä. Laulusta Lockdown Docsissa vastaa Joona Nurminen.