The Aristocrats Suomeen 2023

The Aristocrats Suomeen 2023

Progressiivisen rockin voimatrio The Aristocrats esiintyy ensi syksynä Suomessa.

Bändi konsertoi Jyväskylän Lutakossa torstaina 26. lokakuuta, Tampereen Olympiassa perjantaina 27. lokakuuta sekä Helsingin Ääniwallissa lauantaina 28. lokakuuta.

The Aristocratsin muodostavat kitaristi Guthrie Govan (kuvassa yllä), basisti Bryan Beller ja rumpali Marco Minnemann.

Vuonna 2011 debyyttialbuminsa julkaissut The Aristocrats on vakiinnuttanut asemansa yhtenä progeuniversumin omaperäisimmistä ja viihdyttävimmistä yhtyeistä. Kaikuja metallin, rockin, bluesin ja jopa popin sekä kantrin ominaisuuksista ammentava kolmikko on omimmillaan juuri keikkalavoilla. Taidokkaat ja heittäytymiskykyiset muusikot antavat improvisaation virrata läpi monisävyisen biisimateriaalin.

Pakollisen koronavirustauon aikana The Aristocrats on ehtinyt käydä uuden musan kimppuun, ja tulevalla kiertueella on luvassa täysin uutta ja levyttämätöntä materiaalia sekä huolellisesti kuratoitu valikoima aiemmasta tuotannosta.

Bändi itsekin odottaa tulevia Euroopan-koitoksia vesi kielellä.

– Edellisistä keikoistamme Isossa-Britanniassa ja Euroopassa on kulunut aivan liian kauan. Odotamme todella innokkaasti kaikkien kärsivällisesti The Aristocrats -keikkojen paluuta odottaneiden fanien jälleennäkemistä, yhtye viestittää.

The Aristocratsin livetyöskentelyyn voi tutustua esimerkiksi kuuntelemalla ”FREEZE! Live In Europe 2020” -konserttilevyä, joka taltioitiin juuri ennen kiertuemaailman kokemaa kylmää puhuria.

THE ARISTOCRATS – THE DEFROST TOUR FINLAND 2023

To 26.10. Jyväskylä, Lutakko

Pe 27.10. Tampere, Olympia

La 28.10. Helsinki, Ääniwalli