Forest Lake Band julkaisi uuden albumin

Forest Lake Band julkaisi uuden albumin

Forest Lake Band on julkaissut uuden levyn. Kiekko sai nimekseen Blues from the Forest.

Uutukaisella kuullaan pelkästään yhtyeen omaa materiaalia. Kitaristi Pentti Hännisen sävellykset ja laulaja Matti Järven tekstit ovat nykyaikaa, vaikka inspiraation lähteinä ovatkin Chicago-blues ja Mississipin Deltan akustinen meininki.

– Levy on äänitetty livenä ilman päällekkäisnauhoituksia eli samalla metodilla kuin ensimmäinen levymme High Temperature, bändin leiristä kerrotaan.

Kuuntele biisi A Hundred Dollar Ticket:

Oululainen Forest Lake Band tuli Suomen bluesmaisemaan runsas vuosikymmen sitten. Koko nelikolla on esitellä vuosikymmenien kokemus musiikkimaailmasta.

Bändin ajatus on soittaa Chicago-bluesia ja vanhan koulukunnan shufflea modernin vapaasti mutta tiukasti. Bändin ensimmäinen levy High Temperature! ilmestyi vuonna 2011.

Kitaristi Pentti Hänninen heitti ensimmäisen keikkansa jo 60-luvulla. Hän on soittanut esimerkiksi Dave Lindholmin ja Henry Ojutkankaan kanssa. Laulusta ja bassosta yhtyeessä vastaa Matti Järvi. Jussi Raatikka on saanut vaikutteita huuliharpun soittoonsa esimerkiksi Sonny Boy Williamson II:lta ja Paul Butterfieldiltä. Jari Korpimäki puolestaan muistetaan suositun Bluestone-yhtyeen rumpalina.

Uutta levyä voi tiedustella Jari Korpimäeltä, yhteystiedot löytyvät Forest Lake Bandilta verkkosivuilta.