Helge Tallqvist ja Ladies Blues Revue ensi kertaa Tampereelle

Helge Tallqvist ja Ladies Blues Revue ensi kertaa Tampereelle

Huuliharpisti, suomalaisen bluesin ikoni Helge Tallqvist on esitellyt yleisölle uusia, valovoimaisia naissolisteja bändinsä keikoilla ja levyillä. Viimeisin hanke on Ladies Blues Revue, jossa solisteja nähdään kolme samana iltana.

Tallqvistin yhtyeen solisteina esiintyvät Emilia Sisco, Charlotta Curves ja Queen Fatima.

Kokoonpano tekee ensivierailunsa Tampereelle lauantaina 19. syyskuuta. Ilta alkaa TTT-klubilla kello 22. Ovet aukeavat puoli tuntia aikaisemmin.

Ladies Blues Revue debytoi Helsingin Malmitalossa viime vuonna. Emilia Siscon kanssa Tallqvist on tehnyt aiempaakin yhteistyötä, joka on tuottanut runsaasti keikkaelämyksiä sekä yhteislevyn ”You Ain’t Heard”.

Kukin laulusolisti on rakentanut soolouraa hyvän aikaa. Nyt heidät nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä tamperelaislavalla. ”Syntyy kiinnostava ja vaihteleva show, jossa varsinaisen bluesin lisäksi liikutaan soul- ja funkmusiikin svengaavissa maailmoissa”, TTT-klubi tunnelmoi tiedotteessaan.

Helge Tallqvistin johtama bändi tarjoaa solisteille tukevan perustan. Tyylitajua on hiottu vuosikymmenien varrella. Rouhean taidokkaat huuliharppu- ja kitarasoolot nousevat tämän tästä laulajien tulkintojen rinnalle.

Bändissä soittavat Jonne Kulluvaara (kitara), Topi Karvonen (basso) ja Juha Litmanen (rummut).