Eric Steckel – bluesin nuori veteraani Suomeen 2022

Eric Steckel – bluesin nuori veteraani Suomeen 2022

Kitaristi Eric Steckel esiintyy Helsingissä huhtikuussa 2022.

Steckel ja blues ovat olleet yhtä kutakuinkin aina. Kitaristinalku tallensi ensimmäisen pitkäsoittonsa 11-vuotiaana vuonna 2001 ja kiersi pian mukana brittilegenda John Mayallin ja hänen bändinsä The Bluesbreakersin keikoilla.

Vuodet, esiintymiset noin 30 maassa, kokemus ja albumit ovat muokanneet luontevasti Eric Steckelin tyyliä. Kitaristin juurisoundi rokkaa monipuolisesti – hänen tyyliään on kuvattu jopa termillä bluesmetal.

Viimeisimmällä pitkäsoitollaan ”Grandview Drive” Steckel esittelee itsensä entistä laajakatseisemmin.

Vuonna 2020 ilmestynyt ”Grandview Drive” vie kuulijan stadionkonserttiin, hämyiseen rockklubiin ja bluesin kuumaan ytimeen. Eric Steckel on soittaja, laulaja-lauluntekijä ja tuottaja, joka pitää aitoa asiaa elossa vielä pitkään.

Helsingissä tästä pääsee nauttimaan 27. huhtikuuta vuonna 2022, kun bluesin ”nuori veteraani” tuo yhtyeensä On the Rocksiin.

Steckelin keikan toteuttavat Nem Agency ja Triffid and Danger Concerts. Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin.