Tamperelainen JJ Nybergh & The Bluesradiators julkaisi uutta hittibluesia

Tamperelainen JJ Nybergh & The Bluesradiators julkaisi uutta hittibluesia

Suomalainen bändi JJ Nybergh & The Bluesradiators on julkaissut uutta musiikkia.

Maaliskuun 18. päivänä ilmestyi uutta originaalimusiikkia sisältävä single. Single enteilee tulevaa EP:tä.

Ensimmäisessä vaiheessa julkaisu tapahtui yhtyeen YouTube-kanavalla. Kappaleet ovat kelpo perusblues ”Trouble No More” (jota ei tule sekoittaa samannimiseen klassikkoon) sekä suoraviivaisesti tykittävä ”Hitblues”.

Kuuntele ”Hitblues” tästä:

Myöhemmin musiikkia on tarkoitus ilmestyä muissakin digialustoissa. Tavoite on painaa EP:stä myös fyysistä levyä.

Tampereelta kotoisin oleva JJ Nybergh & The Bluesradiators koostuu pitkän linjan soittajista. Juurimusiikin eri sävyjä tarjoilevan kokoonpanon innoittajiin kuuluvat John Lee Hooker, B.W. Johnson ja Peter Green.

Yhtye kertoo löytäneensä tekemiseen vahvan yhteisen grooven. Nyt on aika julkaista omaa musiikkia. Bluesahtavan soundin lisäksi musiikissa voi kuulla sävyjä rockista ja funkista.

Viime kesänä JJ Nybergh & The Bluesradiators nähtiin useammilla alan festareilla. Vaikka koronavirustilanne on vaikea, bändi odottaa kesän 2021 keikkoja innokkaasti. Alustavasti keikkakalenteriin on kiinnitetty useampi juurimusafestari.

– Bändi nauttii aina hyvällä fiiliksellä livesoitosta, ja hyvä meininki on taattu. Blues on hyvä fiilis, julistaa JJ Nybergh & The Bluesradiators.

Orkesterissa soittavat JJ Nybergh (laulu, slidekitara, huuliharppu), Antti Talvitie (kitara), Sami Sarsama (basso) ja Jorma Tuohino (rummut).

JJ Nybergh & The Bluesradiators: YouTube, Reverbnation