Saariblues keräsi 700 katsojaa – ”Mahtava tapa päättää tapahtumakesä”

Saariblues keräsi 700 katsojaa – ”Mahtava tapa päättää tapahtumakesä”

Kuva yllä © Olavi Rytkönen

Tampereen Viikinsaaressa vietetty festivaaliviikonloppu sujui järjestäjien mukaan onnistuneesti.

Lauantaina Saariblues toi Viikinsaareen ”oikeiden ihmisten oikeilla soittimilla” esittämää laadukasta musiikkia. Katsojia oli 700.

Saaribluesin odotetuin esiintyjä oli suomalaisen musiikin pitkämatkalainen Dave Lindholm. Hänen kokoonpanonsa Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit tarjosi biisejä ja elettyä elämää kuudelta vuosikymmeneltä.

Emilia Sisco & The Northern Lights iski sielukkaasti bluesin ja jazzin keinoilla. Dortmunder viihdytti kuten rumemman rillumarein erikoismiehet vain osaavat.

Marjo Leinonen & Viranomaiset puolestaan soulrockasi kuin vimmattu, ja Veeti Kallio laittoi jälleen kerran karismansa peliin. Saaribluesin juonsi monista tapahtumista tuttu Olavi Rytkönen.

Neljä Ruusua keräsi tuhat katsojaa perjantaina Viikinsaaren viikonloppuavauksessa. Neljä Ruusua -yhtyeen 40-vuotisjuhla viettivät joensuulaisbändin lisäksi Pauli Hanhiniemi M.A.D. ja Laura Moisio.

Illan pääesiintyjä kiskaisi parin tunnin keikan ja tarjosi nälkäiselle yleisölle sitä, mitä oli luvannutkin: Neljä Ruusua -hittejä 40 vuoden ajalta.

Tamperelaisen Nem Agency Oy:n toimitusjohtaja ja promoottori Rowan Rafferty oli viikonvaihteesta mielissään.

– Vaikka tapahtuman järjestäminen saaressa tuo omat haasteensa, Viikinsaari osoitti jälleen, että kaikki on vaivan arvoista. Neljän Ruusun 40 vuotta -juhlakeikka oli silkkaa taikuutta, ja Saariblues oli mahtava tapa päättää Nem Agencyn tapahtumakesä, toteaa Rafferty.

Lähde: Nem Agencyn tiedote