Bluestoimittaja Ed Mitchell kuollut

Bluestoimittaja Ed Mitchell kuollut

The Blues Magazine -lehden entinen päätoimittaja Ed Mitchell on kuollut.

Mitchell sairasti syöpää ja kuoli 52-vuotiaana. Hänen kuolemansa vahvistivat Blues Magazine ja Louder-sivusto.

Mitchell nimitettiin Blues Magazinen päätoimittajaksi vuonna 2012. Blues Magazine, joka oli suositun Classic Rock -lehden rinnakkaislehti, lopetti toimintansa vuonna 2016 julkaisijan (TeamRock) taloudellisten ongelmien vuoksi. Myöhemmin samana vuonna TeamRock meni konkurssiin.

Emma Johnston työskenteli Mitchellin kanssa Blues Magazinen toimituksessa.

– Ed oli yksi hauskimmista ja nopeaälyisimmistä ihmisistä, Johnston sanoi Louderin artikkelissa.

– Hänellä oli fantastinen mustan huumorin taju. Lisäksi hän oli loistava kirjoittaja ja musiikin kävelevä tietosanakirja, arvioi Johnston.

Blues Magazinen lisäksi Mitchell teki töitä Guitarist-, Total Guitar- ja Guitar World -lehdille. Hän oli myös osaava muusikko.

Honey Aaltonen kuollut

Äskettäin saatiin myös Suomesta suru-uutisia. Musiikkivaikuttaja Honey Aaltonen kuoli.

Aaltonen tunnettiin niin muusikkona kuin kirjoittajana. Hän kirjoitti muun muassa kirjan Hurriganes-legenda Cisse Häkkisestä, mutta miehestä itsestään on vähänlaisesti kerrottu.

– Asiaa hankaloittaa se, että mä en muista juurikaan mitään, Aaltonen lohkaisi Blues-Finland.comille vuonna 2011.

– Omakin stoori pitäisi tehdä muita haastattelemalla. Nähtävästi matkan varrella on tapahtunut liian paljon kaikenlaista, hän lisäsi.

Finnish Blues Society -yhdistys vahvisti 29. lokakuuta, että Aaltonen kuoli Helsingissä 62-vuotiaana. Aaltonen toimi vuosien ajan yhdistyksen hallituksen jäsenenä.