Silvennoinen, Lindholm, Ahlqvist – SF Blues kiertueelle kesällä

Silvennoinen, Lindholm, Ahlqvist – SF Blues kiertueelle kesällä

SF Blues ampaisee kesällä tien päälle alkuperäisessä kokoonpanossaan.

Alkuperäiseen SF Bluesiin kuuluvat Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm. Kesältä syksyyn jatkuva kiertue alkaa 14. heinäkuuta Helsingin Tavastialta.

SF Bluesin rundiin kuuluu 13 konserttia. Rytmiryhmässä soittavat basisti Mikko Löytty ja rumpali Harri Ala-Kojola. Kiertueella soittaa lisäksi Jukka Gustavson, joka on kuulunut ajoittain SF Bluesin vakiokokoonpanoonkin.

SF Blues veti ensimmäiset keikkansa vuonna 2002. Alkuperäisjäsenten lisäksi remmiin ovat kuuluneet Gustavson, Eero Raittinen, Mikko Kuustonen, Erja Lyytinen ja Jukka Tolonen.

Albumeja bändi on tehnyt kolme kappaletta. Silvennoinen kuvailee bluesia ”alkukantaiseksi ja mutkattomaksi musiikiksi, jota on pirun vaikea soittaa”.

– Keikalla kannattaa yrittää unohtaa turhat hienoudet, pistää silmät kiinni ja antaa fiiliksen vain viedä mennessään, Silvennoinen sanoo Dex Viihteen verkkosivuilla.

– SF Blues on hienosti yhteen hioutunut ryhmä kokeneita, samaan hiileen puhaltavia muusikoita. Meitä kaikkia yhdistää suuri rakkaus bluesia kohtaan, Heikki lisää.

Kesäaikaan SF Blues on viimeksi kiertänyt viitisen vuotta sitten. Viime vuonna SF Blues juhlisti kahden vuosikymmenen mittaista taivaltaan kiertueella maalis-huhtikuussa.

SF Blues kiertueella 2023

14.7. Helsinki, Tavastia

15.7. Äänekoski, Shake-festivaali

28.7. Tuusula, Krapin paja

2.8. Pori, Kirvatsin jytäfestivaali

25.8. Savonlinna, House of Olaf

26.8. Pyhtää, Kulttuuritalo

1.9. Hyvinkää, Hyvinkääsali

2.9. Rauma, Brummi

8.9. Ikaalinen, Ikaalisten kylpylä

22.9. Tampere, Tavara-asema

23.9. Lahti, Möysä

29.9. Kouvola, Kuusankoski, Patoklubi

30.9. Espoo, Tapiolasali